INNOVATIVE
BUTIKSKONCEPTER

I Unlimit Concepts udvikler vi innovative butiksløsninger. Vores fundament har fra start været at udvikle ubemandede butikker, delvist ubemandede butikker med selvbetjening eller bemandede butiksløsninger med selvbetjening. Vores fokus er at udvikle og levere højteknologiske butiksløsninger.

Alle vores medarbejdere har mange års erfaring med detail, lige fra udvikling af butikskoncepter og kæder, til etablering og drift. 
Vi rådgiver derfor vores kunder i alle forhold til det at etablere en butik eller kæde.

Innovative ubemandede butiksløsninger

en god

kundeoplevelse

Innovative ubemandede butiksløsninger

ALTID


tilgængeligT

Innovative ubemandede butiksløsninger

At minimere

driftsomkostningerne

UBEMANDET BUTIK

KONCEPTET

Unlimit Concepts handler kort sagt om at levere innovative ubemandede butikskoncepter, der gør det lettere og billigere 
for butiksejere at drive butik og samtidig sikrer en god kundeoplevelse, på trods af at butikkerne er uden personale.

Med Unlimit Concepts kan du drive en fuldautomatiseret ubemandet butik uden personale, det sikrer færre driftsomkostninger for dig, der eksempelvis er købmand, og som gerne vil åbne eller holde liv i en butik, der muligvis ikke vil være rentabel, hvis du skal betale for lønninger.

Det bliver muligt at drive butik på en helt ny måde, og så længe du har en kundebase, der er interesseret i de produkter, du sælger, vil du med Unlimit Concepts få mulighed for at drive en rentabel forretning, hvor kravet til omsætning ikke vil være det samme, som i en bemandet butik.

HYBRID BUTIK

HYBRID LØSNINGEN –
EN DELVIST UBEMANDET BUTIK

Hvis din butik med fordel kan holde længere åbent, uden at øge bemandingen, så kan vores hybridløsning være den helt rette løsning for dig. Med en hybridløsning slipper du for at vælge, og du kan derfor tilpasse dit koncept til lige netop dine behov og din kundebase.

Innovative ubemandede butiksløsninger

Hvad er en
hybrid løsning?

En hybridløsning giver dig kort sagt mulighed for at drive din forretning videre med bemanding, som du plejer, mens du på andre tidspunkter af døgnet kan efterlade butikken ubemandet. På den måde kan du eksempelvis have en ekspedient i butikken ved tilspidsede perioder som eksempelvis lige efter arbejdstid på hverdage, hvor medarbejderen kan hjælpe med spørgsmål og betjening.

UBEMANDET BUTIK I PAVILLON
ELLER EKSISTERENDE LOKALER?

Hvis du ønsker at udvikle et nyt koncept, eller hvis du gerne vil åbne en ny købmand i nye rammer, så kan du vælge en af vores pavillonløsninger, som kommer med alt det, du skal bruge for at komme i gang. Her får du en helt ny butik, som du holder åben døgnet rundt med bemanding i de perioder, du mener, det er nødvendigt.

Hvis du allerede har de rette lokaler, står vi også klar til at hjælpe dig. Vi kan indrette din eksisterende butik til at fungere som ubemandet butik, så du trygt kan lade butikken stå åben for dine kunder, selvom du er gået hjem.

HØJISOLEREDE BUTIKSPAVILLONER

UNLIMIT BUTIKSPAVILLONER
ER HØJISOLEREDE OG
VEDLIGEHOLDESESFRI

Bygges i standardmål, som kan kombineres efter behov – kun fantasien sætter grænser – og kan leveres samlet eller som samlesæt.

Unlimit Concepts butikspavilloner er baseret på Cantona Byggesystem er registreret i Nordisk Miljømærkning byggevaredatabase for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

BUTIKSPAVILLION

Hvorfor Unlimit
Butikspavillon?

  • Vedligeholdelsesfri, bæredygtig og fleksibel løsning
  • Hele råhuset herunder væg/konstruktion, tagelementer, indvendig og udvendig beklædning, gulvkonstruktion er uorganiske – ingen optagelse af fugt
  • Alle råhuskomponenter kan indgå i et svanemærket byggeri
  • Unlimit Concepts butikspavillon kan hurtigt og nemt monteres/ demonteres og kan genanvendes et andet sted
  • Fragt er blevet voldsomt dyrt, med en usamlet Unlimit Concepts butikspavillon kan der fragtes 500% mere volumen sammenlignet med betonelementer og containerfragt
  • Unlimit Concepts butikspavillon er tænkt til kunden som har fokus på bæredygtige/svanemærket produkter med lav drift og vedligehold og flere indvendige m2
  • Unlimit Concepts butikspavillon kræver ikke betonfundament. Gulvkonstruktionen er isoleret-selvbærende og kræver kun understøtning udvalgte steder
  • Unlimit Concepts butikspavillon kan leveres fra 80 til 200 mm væg/tagtykkelse og kan nemt overholde krav for helårsbeboelse BR18
  • Unlimit Concepts butikspavillon kan leveres som samlesæt, færdigmonteret råhus eller delvis nøglefærdigt
Innovative ubemandede butiksløsninger
Innovative ubemandede butiksløsninger

AI TEKNOLOGI

INGEN KØ, INGEN KASSE

Unlimit Group udvikler de nyeste løsninger indenfor ubemandet selvbetjente butikker.

Brugen af kunstig intelligens i ubemandet selvbetjente butikker, har et betydeligt potentiale og vil revolutionere den måde kunderne vil handle på.

Vi arbejder med den nyeste AI teknologi og med vægtsensorer på alle varehylder. Unlimit Group lancerer den første AI teknologibaserede butik i efteråret 2024.

Kunden kan blot lægge varerne i indkøbsnettet, tasken eller i lommen med det samme. Købet registreres idet varen fjernes fra hylden.

Kunden kan blot lægge varerne i indkøbsnettet, tasken eller i lommen med det samme. Købet registreres idet varen fjernes fra hylden.